De forma oficial, la Federació Catalana de futbol va donar conèixer ahir els calendaris de competició dels dos grups de Primera Catalana i dels sis de Segona Catalana.

El Manresa, que enguany jugarà al grup 2 de Primera Catalana, obrirà la lliga a Les Comes contra un Igualada que ja fa força temporades que es de defensa molt bé en el grup que engloba equips de Barcelona, Lleida i Tarragona. La primera jornada està programada pel cap de setmana de l'1 i el 2 de setembre. El primer partit al Congost del Manresa serà davant el descendit Gavà, en principi el diumenge 9 a les 6 de la tarda. L'Igualada tindrà el primer desplaçament a casa del Júpiter.Canvis a Segona Catalana

En el grup 4 de Segona Catalana, s'ha retirat a darrera hora el Folgueroles ; en el seu lloc ha entrat el can Parellada egarenc, que es va quedar a les portes de l'ascens. En aquest grup, el Berga tindrà el primer partit a Ripollet, i el Sallent a Caldes. El Joanenc se les haurà a casa amb el Roda de Ter, l'equip amb el qual van lluitar aquesta passada temporada per l'ascens, aconseguint -lo ambdós, el Joanenc com a campió i el Roda de Ter a la promoció. La primera jornada en el grup 3 contempla un Prat B-Martorell i un Joventut Tibetana. I al grup 5, un Soldona-Alpicat i un Organyà-Palau Anglesola.