El campionat de Catalunya de gimnàstica artística masculina i femenina, que va tenir lloc a Vic, va poder presenciar una gran actuació dels gimnastes del Gimnàs Egiba de Manresa.

El resultat més destacat va anar a càrrec de Thierno Boubacar, que tornava a la competició després de guanyar, amb la seecció estatal, els Jocs del Mediterrani. A Vic, Thierno Boubacar es va proclamar campió català absolut.

Maria Comallonga, de VO1, va quedar segona, i Laia Font va proclamar-se campiona de Catalu-nya en nivell 6. Les gimnastes Mar Palliso (nivell 9) i Carla Font (nivell 10) van aconseguir sengles medalles de bronze. Fidel Serra (nivell 9) va pujar al podi (tercer) i Martí Flores (nivell 8) va quedar segon classificat.

Álvaro Giraldez (nivell 7) va aconseguir la primera posició en terra, i Aitor Gómez (nivell 7) va ser primer en paral·leles. Pau Sucias (nivell 6) va quedar primer en cavall amb arcs, anelles i paral·leles. Martí Estarlí (nivell 6) va pujar al podi com a segon en paral·leles. L'equip de nivell 6 va ser primer.

Copa Catalana de trampolí

En la quarta fase de la Copa Catalana, en minitrampolí, Bea de Arco va pujar al podi en el tercer lloc i Mar Mora, en el segon. En doble minitrampolí, Bea de Arco va aconseguir la segona plaça i, en trampolí, Mar Mora, la tercera. En la final per aparells, en minitrampolí, de Arco va quedar primera i Mar Mora la va acompanyar al podi com a segona classificada.