Les atletes de l'Avinent CA Manresa Paula Raul i Mònica Clemente s'han proclamat a Sòria campiones d'Espanya sub-23.

Paula Raul va ser la clara dominadora dels 100 tanques, imposant-se amb autoritat tant en les semifinals com en la final, marcant uns excel·lents registres de 13"66 a les semifinals i de 13"63 a la final, tot i que el vent va ser superior al reglamentari.

Mònica Clemente es va penjar la medalla d'or, compartint l'honor amb Miren Bartolomé (Grupoempleo Pamplona At); ambdues atletes van superar el llistó sobre 4,26 metres. Una forta tempesta que va caure sobre l'Estadi Los Pajaritos de la capital castellana va obligar a l'organització a donar per acabada la competició atorgant el títol estatal a les dues atletes.

Júlia Quevedo va aconseguit posició de finalista (entre les 8 primeres) ocupant una destacada setena posició en al final de triple, saltant fins uns bons 12,13 metres. Quevedo també va ocupar la novena posició a al final de llargada saltant 5,40 metres.

Mònica Clemente, de Sòria marxa cap a Avila, on demà dimarts prendrà part en l'encontre internacional de salts entre els combinats absoluts d'Itàlia, Portugal i Espanya.