El Kawasaki Català Aclam va guanyar la 24a edició de les AMV 24 Hores de Catalunya de motociclisme que es va disputar al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló després de completar 742 voltes. El pilot santvicentí Ramon Basomba, de l'equip Monlau Competició, va finalitzar setè, mentre que el llivienc Toni Baraldés va ser 29è i l'equip anoienc Team Endurance 37 va acabar en l'última posició.

Els campions van completar sis voltes més que el segon classificat, els francesos del Team BMD Performance B Motorsport, format per Anthony Dos Santos, Jerome Claude, Laurent Coubard i Franck Delcour, a bord d'una Yamaha YZF R-1.

El podi el va completar l'equip Tecmas format pels francesos Dominique Platet, Camille Hedelin, Thibaut Gourin i Maxime Bonnot que, a bord de la BMW S1000RR, va realitzar 15 voltes menys que els campions.

Basomba i el Monlau Competició es van quedar a 46 voltes de l'equip vencedor, realitzant una millor volta d'1.53,154. Pel que fa al llivienc Baraldés, es va quedar amb el seu equip a 114 voltes amb un millor temps d'1.55,244 i el Team Endurance a 134 i mitja, amb una millor volta d'1.57,289.

L'equip guanyador, format per Enrique Ferrer, Julien Pilot, Ricardo Saseta i Kevin Denis, va conquerir el seu setè títol en la prova de resistència barcelonina, i van trencar l'hegemonia del Yamalube Folch Endurance, vencedor de les tres últimes edicions. Aquests darrers no van poder lluitar pel seu dotzè títol a Montmeló en retirar-se al cap de vuit hores d'iniciar-se la prova.

El Kawasaki Català Aclam es va quedar pràcticament sense rivals quan l'equip contra el qual es va disputar el lideratge de la carrera, el Proelit Racing Team, també va abandonar la cursa superada la setena hora de competició.

A banda del triomf, l'equip campió va aconseguir la volta ràpida de la competició amb un temps d'1.47,378. En la seva estrena amb Kawasaki després de 20 anys corrent la prova amb Suzuki, l'escuderia capitanejada per Eduard Català va mostrar un gran ritme de carrera i sense rivals va rodar amb molta fiabilitat cap a la victòria.

Un total de 31 dels 50 equips participants van aconseguir completar les 24 hores de competició, que la temporada que ve arribarà al quart de segle de vida, després de prendre el relleu de les mítiques 24 Hores de Montjuïc.

En la classificació final per categories, l'equip del Kawasaki Català Aclam va imposar-se en la categoria EGM; el Team BMD Performance B Motorsport, va ser el millor classificat en l'Open Superbikes; els francesos del Team LCR Endurance van guanyar en Superstock 1000 i B The Travel Brand Endurance Racing es va endur el triomf en la categoria de Superstock 600.