El tàndem integrat pel bagenc Ignasi Ávila i Joan Font, ha tornat d´Holanda amb la medalla de bronze de la Copa del Món de ciclisme adaptat.

En la competició celebrada a Emmen, Ávila i Font van penjar-se un meritori bronze en la prova de tàndems. Una cursa que va tenir un fort ritme des del seu inici definint-se un grup capdavanter en el qual hi eren Ávila i Font. A la volta 11 (la competició era de 16) es va produir un nou tall, consolidant-se una escapada entre els tres tàndems que es van jugar les medalles. Finalment, Ávila i Font van aconseguir la tercera plaça a només 23 segons dels vencedors, els holandesos Vicent Ter Schure i Timo Fransen.

Cal recordar que l´any passat, Ignasi Ávila i Joan Font van aconseguir l´or en els campionats del Món a Los Angeles.

A Holanda, la selecció espanyola de ciclisme adaptat va aconseguir un total de nou medalles. El seleccionador Félix Garcia Casas apuntava que «s´han complert les espectatives i fins i tot les hem superat. El balanç és impressionant per a nosaltres. Estic molt content, molt orgullós. Un fet destacable és que continua entrant gent nova a l´equip estatal i ja aconsegueixen medalles; això també és molt destacable. Tenim un gran potencial».