11 de juliol de 2018
11.07.2018
CICLISME ADAPTAT

El tàndem Ávila-Font es penja el bronze a la Copa del Món

11.07.2018 | 00:01
Ávila-Font, a la dreta, en el podi de la Copa del Món a Holanda

El tàndem integrat pel bagenc Ignasi Ávila i Joan Font, ha tornat d'Holanda amb la medalla de bronze de la Copa del Món de ciclisme adaptat.

En la competició celebrada a Emmen, Ávila i Font van penjar-se un meritori bronze en la prova de tàndems. Una cursa que va tenir un fort ritme des de l'inici i es va definir un grup capdavanter en el qual hi eren Ávila i Font. A la volta 11 (la competició era de 16) es va produir un nou tall, i es va consolidar una escapada entre els tres tàndems que es van jugar les medalles. Finalment, Ávila i Font van aconseguir la tercera plaça a només 23 segons dels vencedors, els holandesos Vicent Ter Schure i Timo Fransen.

Cal recordar que, l'any passat, Ignasi Ávila i Joan Font van aconseguir l'or en els Campionats del Món a Los Angeles.

A Holanda, la selecció espa-nyola de ciclisme adaptat va aconseguir un total de nou medalles. El seleccionador Félix Garcia Casas apuntava que «s'han complert les expectativesi fins i tot les hem superat. El balanç és impressionant per a nosaltres. Estic molt content, molt orgullós. Un fet destacable és que continua entrant gent nova a l'equip estatal i ja aconsegueixen medalles; això també és molt destacable. Tenim un gran potencial».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

L'últim El més llegit