El CE Manresa es continua reforçant de cara a la temporada que ve, en què tornarà a jugar a Primera Catalana. L'equip que prepararà Piti Belmonte segueix nodrint la defensa i incorporarà el central Mouha Diallo i el lateral dret David Sánchez.

Mouha arriba al Manresa procedent del Sabadell B, tot i que no li ve de nou el fet de jugar en algun equip de la capital del Bages. Amb anterioritat ja havia estat a la base del Gimnàstic i del propi CE Manresa, abans d'iniciar la seva aventura vallesana.

Pel que fa a David Sánchez Ruano, la darrera temporada ha jugat al juvenil de la Unificació Bellvitge i també havia estat al juvenil del Manresa.

El conjunt manresà s'està movent molt en aquest principi d'estiu per tal de tenir tot l'equip a punt quan comenci la temporada. Fa pocs dies es van donar a conèixer les contractacions del central Mario Victorio i dels porters Pol Busquets i Álvaro Herzog i més tard es va confirmar l'arribada del davanter egarenc Carles Montoro, que tornarà a vestir de blanc-i-vermell.