Bon moment de l'atletisme femení manresà. Una prova més és que la Federació Catalana d'atletisme ha presentat la llista d'atletes catalanes seleccionades per a participar en els campionat d'Espanya per autonomies, que tindrà lloc dissabte a Granollers, amb el el 24% de les atletes convocades de l'Avinent CA Manresa. Paula Raul en els 100 tanques, Mònica Clemente en perxa, Marina Guer- rero en els 3.000 obstacles, Meritxell Soler en els 5.000 llisos, Laura Bou en el relleu 4x400, i la juvenil Laia Solà en el relleu 4x100, són les sis atletes de l'entitat manresana seleccionades.

Per a aquest combinat femení han estat escollides 25 atletes de 10 clubs diferents per tal d'afrontar la competició més important a nivell federatiu. Només el FC Barcelona aporta un percentatge superior al club manresà, amb vuit atletes (32%), per sota es queden clubs rellevants com l'AA Catalunya. Representant el CA Igualada Petromiralles hi seran Jordi Yoshinori i Cora Salas, els dos en salt de llargada.

Rècord català a Àvila

En el concurs internacional de salts celebrat a Àvila dimarts entre Espanya, Itàlia i Portugal, Cora Salas, atleta del CA Igualada Petromiralles, va aconseguir batre el rècord absolut de Catalunya en salt de llargada, amb una marca de 6,44 m; a Àvila, Cora Salas només va ser superada pels 6,88 m de Juliet Itoya. Pel que fa a Mònica Clemente (Avinent CA Manresa), va acabar tercera en perxa amb 4,20 m, darrere dels 4,30 m de Maialen Axpe i Malen Ruiz.