La plantilla del Barça es va tornar a entrenar ahir amb el debut del primer fitxatge de l'equip, el brasiler Arthur Melo, i en espera de la incorporació del francès Clément Lenglet, que també ahir va ser presentat com a nou jugador del club blaugrana.

El tècnic del Barça, Ernesto Valverde, va realitzar la sessió preparatòria amb els futbolistes descartats per al Mundial: Cillessen, Ortolà, Douglas, Digne, Marlon, Sergi Roberto, Sergi Samper, André Gomes, Aleix Vidal, Paco Alcácer, Munir, Denis Suárez, Rafinha i Arthur, que dijous ja es va posar a les ordres de Valverde.

A més, el migcampista Carles Aleñá, convalescent d'una greu lesió, continua amb el procés de recuperació després d'haver estat intervingut a principi de juny d'un trencament del tendó del bíceps femoral de la cuixa dreta.

El nou secretari tècnic del FC Barcelona, Éric Abidal, i el seu adjunt, Ramon Planes, van seguir de prop l'entrenament, que es va realitzar al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El segon fitxatge del club blaugrana, el central francès Lenglet, s'incorporarà previsiblement avui als entrenaments amb els seus companys, en espera del retorn dels mundialistes. El barcelonistes s'entrenaren avui a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en una doble sessió a porta tancada (10h i 19h), i ho faran també dilluns.

El dia 24, viatge als Estats Units

Els jugadors barcelonistes que han participat en el Mundial s'aniran incorporant durant els propers dies, i de manera esgladonada, als entrenaments de l'equip, que el 24 de juliol viatjarà als Estats Units per fer la segona part de la pretemporada. Allà jugaran contra el Tottenham, la Roma i el Milan abans de tornar per afrontar la Supercopa d'Espanya davant el Sevilla.