Una de les cites clàssiques de l'estiu a les nostres comarques, el Torneig Internacional d'Handbol de Sant Esteve Sesrovires, fa avui el tret de sortida a la seva 38a edició. Novament, les diferents instal·lacions esportives del poble s'ompliran de jugadors catalans, de la resta de l'estat i de països com Noruega, França, Hongria, Argentina, Algèria, Eslovàquia o la República Txeca que competiran en dotze categories diferents.

Ahir ja es van fer els actes protocolaris previs del torneig, amb la benvinguda als visitants, la concentració dels equips i els col·legiats participants a la pista coberta Francesc Castellet i la presentació dels conjunts, amb la protocolària desfilada.

Avui serà el moment de l'inici de les competicions a partir de dos quarts de deu del matí. S'inaugurarà la zona del boulevard del torneig, davant del pavelló poliesportiu, amb una zona de descans i també de venda de productes del torneig i dels diferents equips i països. A les 12.30 h hi haurà una recepció municipal a la sala d'actes de l'Ajuntament i, a partir de les 23.30 h, al pàrquing del pavelló, ball «Nits Joves del Torneig», amb la presència de discjòqueis.

Durant el dia, i els quatre següents, tots els participants jugaran partits al mateix pavelló, al CEIP La Roureda, a la pista Francesc Castellet, l'Àgora I. School, al CEIP Vinya del Sastret i a l'Espai Goodman. Les finals del torneig es faran totes al pavelló, dimarts, des de la una del migdia.