La selecció catalana absoluta d´atletisme s´ha proclamat campiona d´Espanya de federacions autonòmiques en l´encontre disputat a l´Estadi Municipal de Granollers. Catalunya es va imposar amb un total de 497 punts per davant d´Andalusia, que va ocupar la segona posició amb 426,5 punts; Madrid va pujar al tercer esglaó del podi amb idèntica puntuació que el combinat andalús.

L´Avinent CA Manresa va aportar set atletes (sis noies i un noi). Cal destacar el triomf de la saltadora Mònica Clemente en el concurs de perxa amb 4,25 metres. També les segones posicions de Marina Guerrero en els 3.000 obstacles i de la tanquista Paula Raul en els 100 tanques.

Ricard Clemente va finalitzar en una meritòria tercera posició en perxa en superar els 5,00 metres. Laura Bou va competir en el relleu 4x400, que va imposar-se amb un bon temps de 3´43´´66. Meritxell Soler va acabar en cinquena posició els 5.000 llisos. Laia Solà va acabar segona en la sèrie extra dels 100 llisos (12´´21), i els 56´´51 de Laura Bou en la sèrie extra dels 400 llisos van copar la tercera plaça. L´Avinent Manresa també va participar en aquest estatal amb la llançadora de javelina Blanca García (Madrid), setena amb 40,29 metres, i la tanquista Àngela López (Illes Balears), desena en els 400 tanques. Els atletes del CAI Petromiralles Cora Salas, Marc Sánchez i Jordi Yoshinori Matsuoka van col·laborar també en la victòria de la selecció catalana per vuitena vegada consecutiva en aquests campionats estatals. Cora Salas va assolir el segon lloc en el salt de llargada, amb 6,20 metres, mentre que Marc Sánchez va finalitzar cinquè en salt d´alçada després de superar els 2,05 metres. Jordi Yoshinori Matsuoka, atlelta de categoria promesa, va assolir el sisè lloc en el salt de llargada, amb 7,11 metres.