El Mundial de Rússia 2018 es va viure amb humor, enginy i crítica a la xarxa, on van ser recurrents els 'memes' de Neymar Jr, Diego Armando Maradona o Yerry Mina, però també les felicitacions a la selecció nipona per la manera en què es va acomiadar del certamen, donant les gràcies després de netejar el seu vestuari.

Maradona regna a la grada

Llegenda del futbol, Diego Armando Maradona va ser present en samarretes argentines, en pancartes, en els càntics dels aficionats ... i a la grada.

Va resar per la sort d'Argentina, va saltar amb els gols com un seguidor més, però va ser qüestionat per la forma en què va celebrar l'agònic tant de Marc Roig davant l'esquadra nigeriana, ensenyant el dit del mig de les dues mans.

Públicament es va posicionar en contra de l'àrbitre nord-americà Mark Geiger perquè, segons ell, "es va inventar un penal" en el duel entre Colòmbia i Anglaterra. La FIFA va emetre un comunicat en què va lamentar "els comentaris inapropiats i infundats" de l'exjugador de Boca Juniors.

Neymar, centre de totes les mirades

Va marxar abans del que tenia previst, a quarts de final, sense poder confirmar-se com el successor de Cristiano Ronaldo i de Leo Messi. Però no només això. El davanter del PSG va ser el centre de moltes les crítiques. Alguns rivals el van titllar de "pisciner", el VAR li va treure un penal i la xarxa es va omplir de 'memes' del brasiler rodant sobre la gespa després d'alguna entrada.

L'impecable adéu del Japó

Es van acomiadar donant les gràcies en rus i deixant el vestuari impol·lut, fet que va despertar l'admiració en molts llocs del planeta. L'afició nipona va emular els seus internacionals recollint totes les escombraries de la seva graderia. És una cosa que fan habitualment, per donar exemple al món del futbol.

El cop de pilota de Michy Batshuayi

A l'internacional belga el va acompanyar la mala fortuna després del gol del seu company Adnan Januzaj. Va colpejar la pilota amb ràbia, buscant la xarxa, però la pilota va anar directa al pal. El rebot va acabar a la seva cara, tot i que aquesta acció no va tenir majors conseqüències.

La tombarella de Milad Mohammadi

El lateral iranià Milad Mohammadi va protagonitzar una de les imatges del Mundial per un fallit servei de banda. En el duel de la fase de grups davant Espanya va prendre impuls amb una tombarella, sense el resultat desitjat. Va acabar renunciant a aquesta excèntrica jugada i va fer el moviment habitual.

Els balls de Yerry Mina i del Senegal

Els internacionals senegalesos van espantar la pressió i els nervis abans dels seus partits a través del ball. La seva alegria i diversió van ser contagioses i van protagonitzar una de les imatges del Mundial. D'aquesta manera va celebrar també els seus tres gols el central Yerry Mina, clau per a la selecció de Colòmbia en la fase de grups. El defensa del Barcelona va forçar, a més, la pròrroga a la cruïlla de vuitens de final davant Anglaterra per consagrar-se com una de les grans revelacions del certamen.

Lloris mossega una libèl·lula

Una libèl·lula que planejava per l'estadi Nizhny Novgorod es va ficar a la boca del porter de França, Hugo Lloris. En els primers minuts de la trobada de quarts de final davant Uruguai, després d'un servei de porteria, el porter del Tottenham va haver d'esforçar-se a evitar menjar-se involuntàriament a l'insecte, entestat a incomodar.