El Club Tir Presició Manresa va acollir aquest cap de setmana a les seves instal·lacions tirades socials en les modalitats de pistola estàndard, carrabina aire mires tancades, pistola aire comprimit, RR TT estàndard i RR TT producció. Els guanyadors en pistola estàndard van ser Santi Sagués (530 punts), en sènior A, Manuel Abizanda (427 punts), en sènior B, M. Alba Giménez (494 punts), en dames, Jesús Alonso (434 punts), en veterà A, i Lluís Garcia (354 punts), en veterà B.

En carrabina aire mires tancades, els vencedors foren Maria Nacenta (323 punts), en aleví, Esther Abizanda (614,4 punts), en cadet, i Ian Puig (369,9), en infantil. En pistola d'aire comprimit només hi havia una categoria, la de veterà A, on es va imposar Jaume Rubinat, amb 530 punts.

En RR TT estàndard, Adrià Real (100 punts) va vèncer en la categoria sènior A i Jesús Alonso (96,07 punts) va guanyar en la categoria veterà A. Finalment, en la modalitat RR TT producció, en categoria sènior A, Ivan Calvo (32,44 punts) va ser el guanyador; en veterà A, Manuel Abizanda (100 punts) es va imposar a la resta de participants.