n Potser l'aspecte més diferencial d'aquest esport és precisament la seva posada en escena. Mitjançant unes ulleres de realitat virtual, el pilot se submergeix a bord del dron i els seus ulls se sincronitzen amb el de l'aparell. Així, el que veu la càmera de l'aparell també ho veu el mateix pilot.

En les classificacions d'ahir, els pilots col·locaven el seu dron a la línia de sortida, un punt ubicat a certa altura des d'on comença a volar. A partir d'aquí, l'habilitat del pilot entra en joc, ja que ha de fer passar el seu dron per tots els punts se-nyalitzats. Aquests punts són unes estructures metàl·liques rectangulars amb un espai al mig pel qual es fa passar el dron. A més, el dron també ha de travessar un túnel, situat molt a prop del terra, que es converteix en un dels punts més complicats del circuit.

Cada vegada que el pilot fa una volta es registra el temps. En la jornada d'ahir la velocitat màxima que van adquirir aquests drons va ser de 145 quilòmetres per hora. En finalitzar la sessió, el pilot ha de fer impactar el dron amb una xarxa.