El juvenil del Manresa FS es presentarà la nova temporada amb moltes novetats pel canvi de categoria de la majoria dels jugadors del curs passat però amb només u na incorporació forana. Hi ha la continuïtat de Pol Flotats, Gerard Noguera i Pere Aran, cinc incorporacions procedents del cadet: Ibai Torné, Pau Giménez, Arnau Pérez, Iker Fernández i Alex Formentí; i Roger Bordonada, Joan López, Iván Martín, i Biel Caballo del Juvenil B del mateix club. Per tancar la plantilla, Manu del Moral, procedent del FS Montbui.

Així, el club manresà fa una clara aposta del eu futbol, sala base. D'altra banda, l'equip tècnic s'ha renovat totalment amb les incorporacions de Kim Esteller com a primer entrenador i Manel Noguera com ajudant. Amb aquesta plantilla, el juvenil del Manresa FS intentarà millorar la desena posició aconseguida l'any passat a la màxima categoria

Respecte a la plantilla dee la temporada passada, només un dels jugadors continuarà al club manresà. Es tracta d'Óscar Arenas, que passarà al primer equip, a Segona B. Imad i Niki Galeote, juntament amb l'entrenador Albert Juanpera continuaran la seva carrera a Vacarisses. El Monistrol ha aconseguit els serveis de dos jugadors: Miquel Martinez i Pere Masats. Carles Ambrós jugarà al Linyola. Un altre dels que ha deixat l'entitat és Marc Lurbe.

Inici contra l'Industrias

La lliga de Divisió d'Honor juvenil començarà el dia 15 de setembre al contra l'Industrias Garcia. Pel que fa a la pretemporada del juenil del Manresa FS, de moment està concretat que els dies 31 d'agost, 1 i 2 de setembre jugarà un torneig internacional a Ripollet; el dia 5 de setmebre anirà a la pista del sènior del Santpedor (Tercera estatal); el dia 8 rebrà el primer equip del Casserres (Divisió d'Honor Catalana); i el dia 9 s'enfrontarà a l'Alcoletge B a Castellgalí.