El Nou Estadi de Congost i el camp de les Comes viuran aquest vespre, respectivament, el primer entrenament del Manresa i de l'Igualada, dos equips que enguany es trobaran al grup 2 de Primera Catalana (els manresans han deixat el grup 1); precisament, en la primera jornada de lliga, el 2 de setembre, s'enfrontaran a la instal·lació igualadina.

Avui, tant el Manresa com l'Igualada presentaran algune snovetats. Ambdós a les banquetes doncs Piti Belmonte ha substituit a Dani Andreu en la formació manresana i Mohamed El Yaagoubi 'Moha' a Josep Vicenç Mestre a la igualadina.

Pel que fa a jugadors, el Manresa tindrà com a cares noves, de moment, els porters Pol Busquets (Gavà) i Álvaro Herzog (San Cristónbal) i a Mario Victorio Soto (Santboià), Ivan Romano (Santboià), Carles Montoro (Cerdanyola), Mouha Diallo (Sabadell B) i David Sánchez Ruano (Unificació Bellvitge juvenil).

L'Igualada també ha renovat força la seva formació. Les incorporacions són: els porters Víctor Cegarra (Gimnàstic Manresa juvenil), Albert Alonso (Lleida B), Martí Lliró (Tàrrega), Nil Prades (Sabadell B), Bachana Lominadze (Tàrrega), Iñaki Baz (Tàrrega), Jony Fernández (Tàrrega), Alejandro Delgado (Sabadell B), Pedro Calvo (San Mauro), Javi Aroca (Blanca Subur juvenil), Carles Simón (San Mauro) i Gerard Llobet (Unificació Bellvitge).

Les dues formacions tindran jugadors fent la pretemporada que miraran de convèncer els seus respectius tècnics.