El fins ara president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, va emetre ahir un comunicat en què explicava que deixa el càrrec per incorporar-se a nous projectes dins de la federació espanyola, gràcies al nou president, Luis Rubiales.

Subies va recordar que «han estat més de set anys junts amb tot el futbol català, en què hem fet molts canvis i assolit molts reptes. Avui tenim una federació molt forta i amb un gran futur a tots els nivells».

Després d'aquesta decisió, segons va comunicar el mateix Subies, afronta el càrrec de president Joan Soteras, directiu que ja formava part de la junta directiva. Subies va confirmar que «té tot el meu suport. La seva experiència en el món del futbol ajudarà a continuar el projecte, que coneix perfectament, i sabrà prendre les decisions correctes en cada moment amb l'ajut de la junta».

De tota manera, per ara, la presidència de Soteras serà curta. Ell mateix va exposar als seus companys de junta «la necessitat de convocar eleccions al futbol català i així poder tenir president a final de setembre, abans de l'inici del gruix de les competicions». Al mateix temps, va manifestar la seva voluntat de presentar-se com a candidat per liderar un nou projecte conjuntament amb la resta de companys de la junta.

A la reunió d'ahir, també es va agrair la feina feta a la selecció catalana per la baganesa Clàudia Pons, nova seleccionadora espanyola absoluta de futbol sala.