Els dos equips de les nostres comarques que militen a Primera Catalana tenen avui partits amistosos davant dos conjunts de categoria juvenil.

El Centre d'Esports Manresa, que diumenge va obtenir la victòria en el primer duel de la pretemporada, al camp del Valls de Tor-roella (0-3), rebrà, a partir de les 20 hores, el Sant Andreu, que milita a Lliga Nacional, després de descendir de Divisió d'Honor el curs passat. La setmana que ve, els jugadors bagencs disputaran dos amistosos més: dimecres visitaran el San Cristóbal, a Terrassa, (20.30 h), i dissabte tornaran a jugar a casa, en aquesta ocasió davant el Tona (20 h).

Per la seva banda, l'Igualada visitarà, a les 18.30 hores, el camp del Gimnàstic de Tarragona, conjunt que sí que jugarà a la màxima categoria i que serà el primer rival de l'altre Gimnàstic, el de Manresa, a la lliga. Dimecres vinent rebrà el Santboià a la capital anoienca (19.30 h).

El Solsona rep el Sallent

Pel que fa al Solsona i el Sallent, dos equips que militaran a Segona Catalana, s'enfrontaran avui a les 19 hores al camp dels solsonins. Finalment, l'Organyà, també de Segona, visitarà el camp de l'Oliana, de Tercera, demà a partir de les 19.30 hores.