El Joanenc iniciarà la pretemporada aquest vespre amb el primer entrenament a les ordres del tècnic Marc Viladrich. El conjunt de Sant Joan, que ve d'assolir l'ascens a la Segona Catalana, mantindrà el bloc que el va portar fins aquí i tan sols es renovarà amb tres cares noves. Viladrich apostarà per una plantilla amb 19 jugadors dels quals 16 continuen de la campanya passada: Dani Baquero, Dayan Barrera, Buba Djitte, Martí Payeras, Carles Serra, Adan Febrer, Marc Masats, Aitor Rodríguez, Carles Fernández, Ricky Sánchez, Marc Sala, Alberto Criado, Sergi Gómez, Gerard Delgado, Javi Rebollo i Marcos Reina. L'entrenador santjoanenc no podrà comptar la nova temporada amb Vicente Romero, que es retira, ni amb Eloi Euras, Dani Salat, Gustavo Panchana i Jordi Mas, que jugarà amb l'equip filial.

Confiança en el mateix bloc

És evident que Viladrich confia amb el bloc de l'ascens i d'aquí les poques incorporacions. Valentí Prieto, procedent del Pare Ignasi Puig, defensarà la samarreta groga aquesta nova temporada. Roger Herms i Darío Jiménez, ambdós jugadors del filial del CE Manresa, també es posaran a les ordres de Viladrich a partir d'avui.

Cinc partits per arribar en forma

El conjunt groguet disputarà fins a cinc partits durant aquest mes d'agost. El dia 14, els de Viladrich visitaran el Tona a les 21 h, el dia 18 jugaran a casa davant del Catllar a les 19 h (partit de les semifinals de la Copa Catalunya amateur), el dia 20 s'enfrontaran amb el CE Manresa a les 21h en el marc de la Copa Cor de Catalunya, competició organitzada pel propi Joanenc, i en la qual el dia 21 rebran la visita del Solsona a les 19 h també en partit, i acabaran rebent el Can Trias el 26 d'agost, horari per confirmar.