El Club Tennis Taula Bagà va organitzar dissabte al matí la 47a edició del seu torneig d'estiu, que es va dur a terme al Casal de la Vila de la localitat berguedana. La competició va tenir un total de 21 palistes participants, que estaven dividits en quatre categories diferents.

En la primera, la d'exfederats, el títol va ser per a Alberto Pons, seguit de Carles Arocas, que va ser segon, i Miguel Ángel Martínez, que va completar el podi. En categoria femenina, Alba Arocas es va endur el triomf i Cristina Pons va acabar segona.

En aficionats, la victòria va ser per a Fernando Sánchez. Jordi Sirvent va finalitzar segon i Rafa Garcés ho va fer en la tercera posició. Finalment, en infantils va guanyar Jordi Hernández, mentre que Eloi Garcia va ser segon i Ramon Olivares, tercer.

Els trofeus que es van entregar als vencedors van ser cedits per l'Ajuntament de Bagà i dos locals de la localitat, Carnisseria Adela i Embotits Ca La Masa. El repte de l'entitat organitzadora és arribar, d'aquí a tres anys, a la 50a edició de la competició, un fet que, sens dubte, no és gaire fàcil d'aconseguir.