El CE Manresa va empatar sense gols amb el San Cristóbal, equip que també és de Primera Catalana, en el tercer enfrontament dels homes de Piti Belmonte aquesta pretemporada. De moment, acumulen una victòria per 0-3 a Valls de Torroella i un empat a un contra el Sant Andreu juvenil, dissabte passat.

Per la seva banda, l'Igualada va empatar a casa contra el Santboià, equip de Tercera Divisió (2-2) en un nou partit de pretemporada. D'aquesta manera, l'equip de Moha empata el segon partit de la fase de preparació per a la propera temporada a Primera Catalana. Curiosament, és el mateix resultat que els blaus van aconseguir dissabte passat, contra el Nàstic de Tarragona juvenil.

Alejandro Delgado va avançar els anoiencs al minut 9 d'un inici fulgurant ja que, al minut 16, Gerard Llobet va anotar el segon gol. Els santboiencs van poder reduir la distància dos minuts després, mitjançant Víctor Márquez. Després del descans van començar els canvis i, a vuit minuts per al final, Caballero va establir el resultat definitiu.

D'altra banda, el CE Sallent va caure derrotat al camp del Vic per 2-1. Arnau Ruiz va avançar els blaugrana al minut 5, però els vigatans van poder remuntar, primer mitjançant Enric al minut 36 i després, al 60, amb un gol d'un manresà, Max Morell.