09 de agost de 2018
09.08.2018
FUTBOL

La Supercopa d'Espanya de diumenge estrenarà el VAR en partit oficial

Carlos del Cerro Grande serà el primer àrbitre en utilitzar-lo

09.08.2018 | 15:52
La Supercopa estrenarà oficialment el VAR

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat que el partit de la Supercopa d'Espanya de diumenge que ve a Tànger entre el Sevilla FC i el FC Barcelona servirà per estrenar el VAR en un partit oficial d'una competició espanyola.

Després d'haver rebut l'aprovació per part de l'International Football Association Board (IFAB) fa unes hores i un cop comprovada la viabilitat de les especificacions tècniques de l'eina en sòl marroquí, la RFEF i el Comitè Tècnic d'Àrbitres han decidit apostar per la implantació del VAR a la final de la Supercopa d'Espanya.

El madrileny Carlos del Cerro Grande serà l'àrbitre encarregat d'estrenar l'assistència tecnològica en una competició de la RFEF. L'àrbitre assistent de vídeo serà Jesús Gil Manzano i com a assistent VAR ha estat designat Ángel Nevado González. Tots dos clubs han d'acceptar l'ús del VAR en aquest partit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quin equip portes al cor?

Si vols descobrir quin equip de Laliga 1 2 | 3 és aquest que admires, encara que no ho sàpigues, aquest és el teu test. T'atreveixes a descobrir-ho?