La pretemporada avança. Els equips de casa nostra jugaran, entre avui i demà, partits de preparació. El Manresa (Primera Catalana) té avui al Congost (20 h) el tercer enfrontament, després d'haver empatat amb el juvenil del Sant Andreu (Lliga Nacional) a un gol i amb el Sant Cristóbal (Tercera Divisió) a zero. Els de Piti Belmonte rebran la visita d'un Tona que jugarà a Primera Catalana la propera campanya, però en el grup 1.

També avui (18.30 h) destaca la visita que farà el juvenil del Gimnàstic (Divisió d'Honor) al camp del Manlleu (Primera Catalana). L'Avià (dijous va perdre 2 a 1 amb el Solsona), de Tercera Catalana, viurà un duel intercomarcal amb el Sallent (Segona Catalana), a les 18.30 h. Dos nous equips de Segona Catalana, el San Mauro i el Martorell, tindran partits a casa: els anoiencs amb el Castelldefels B (Tercera Catalana), a les 19 h, i els martorellencs amb el Rubí, de Primera Catalana (19.30 h).

Demà, el Berga (Segona Catalana) disputarà el seu primer partit de pretemporada, amb la Unificació Bellvitge juvenil (Lliga Nacional), a les 18 h; el Gimnàstic juvenil rebrà el Girona B , a les 19 h, i l'Igualada (Primera Catalana) rebrà el Prat (Tercera Divisió), a les 19 h.