Malgrat que en primera instància va ser anunciat el conjunt andorrà del Sant Julià com a rival del juvenil del Gimnàstic al Trofeu Ciutat de Manresa del dissabte 25 d'agost, finalment l'equip convidat ha sigut el Gironella. El Sant Julià ha considerat un esforç massa gran haver de jugar dos parits consecutius, ja que també té programat el duel de la Festa Major davant el CE Manresa, al Congost, el diumenge dia 26 d'agost.

Al Gimnàstic Parc, el dia 25, no només es diputarà el duel entre el Nàstic, de Divisió d'Honor juvenil, i el Gironella, de Tercera Catalana (18 h). Abans (16 h), el juvenil B dels escapulats se les veuran amb la Pirinaica en el Trofeu Gimnàstic 2018; i a les 20 h, està programada, a la mateixa instal·lació, la final del Trofeu Interbarris, una competició que el dia abans, divendres 24 d'agost, a la tarda vespre, viurà la fase prèvia al mateix Gimnàstic Parc entre Pirinaica (Tercera Catalana), PI Puig (Tercera Catalana), Balconada (Tercera Catalana), Sant Pau (Quarta Catalana) i formacions juvenils del Manresa i del Gimnàstic.

Copa Cor de Catalunya

El futbol estiuenc de pretemporada viurà també un plat fort entre els dies 20 i 25 d'agost a Sant Joan de Vilatorrada (al vespre) amb la celebració de la segona edició de la Copa Cor de Catalunya. Hi pendran part sis equips, dividits en dos grups: en un, Manresa (Primera Catalana), Joanenc (Segona Catalana) i Solsona (Segona Catalana), i en l'altre, Avià (Tercera Catalana), Sallent (Segona Catalana) i Berga (Segona Catalana). Precisament, els berguedans tindran la seva Copa Queralt el diumenge 19 d'agost davant el Súria (Tercera Catalana).