El davanter francès Kevin Gameiro va ser presentat ahir com a nou jugador del València i va assegurar que el seu objectiu és anotar vint gols amb el seu nou conjunt. Curiosament, el seu primer partit pot ser contra l'equip del qual procedeix, l'Atlètic de Madrid, en el duel inaugural de la lliga a Mestalla, dilluns a les 20 h.

Gameiro va explicar que «fa sis anys que he guanyat sempre un títol quan s'ha acabat la campanya i espero que també passi amb el València», club que no va dubtar a qualificar de superior a l'Atlètic de Madrid.

El davanter va explicar que, tot i que el seu fitxatge s'ha dilatat, sempre ha esta tranquil. «No ha estat senzill. Fa molt temps que al meu cap tot era clar. Tenia la confiança del club per estar tranquil perquè al final es faria».

Gameiro va reconèixer que les converses amb Marcelino, el tècnic valencianista, van ser clau per prendre una ràpida decisió. «Em va dir que fa molt temps que volia treballar amb mi i que per a ell va ser una gran oportunitat portar-me a València. Això em va donar molta confiança». El francès va assegurar que arriba en un bon estat de forma ja que «he fet la pretemporada amb l'Atlètic i allà treballem molt».