El gimnasta Ray Zapata, company de la selecció espanyola del manresà Thierno Diallo, va finalitzar en setena posició en la final de terra dels Campionats d'Europa d'artística que van finalitzar ahir a Glasgow. Zapata era l'únic dels cinc components de la selecció estatal que s'havia classificat per a una final individual.

Ahir, però, va cometre una errada en el seu exercici i això va fer que quedés totalment descartat. Al final, la nota va ser de 12,966 punts. La victòria va ser per al britànic Dominick Cunningham, amb 14.666, davant de l'israelià Artem Dolgopyat i del rus Artur Dalaloyan, amb 14,466 punts.

En la resta d'aparells, l'irlandès Rhys McClenaghan va guanyar en cavall amb arcs, davant de l'eslovè Saso Bertoncelj i del croat Robert Seligman; en anelles, el grec Eleftherios Petrounias va derrotar el turc Ibrahim Colak i el britànic Courtney Tulloch; en paral·leles, Dalaloyan es va imposar al seu compatriota David Belyavskiy i al suís Oliver Hegi; en barra, l'helvètic va vèncer l'holandès Epke Zonderland i l'hongarès David Vecserenyes; i, finalment, en salt, Dalaloyan va superar l'ucraïnès Igor Radivilov i el rus Dimitri Lankin.