Josep Maria Bartomeu va comparèixer davant els assistents del 39è Congrés Mundial de Penyes que es va celebrar al Palau de Congressos de Catalunya per inaugurar el bloc institucional de la trobada que va reunir a més d'un miler de penyistes, representants de més de 400 penyes.

El president va centrar el discurs en l'àmbit esportiu i especialment en el primer equip, mostrant-se molt optimisme respecte a les seves possibilitats aquesta temporada. «Tinc el convenciment que podem viure un any històric. Hem començat molt bé la temporada i esperem acabar-la molt millor», assegurava.

Després de recordar els èxits esportius dels equips professionals del passat curs, el president va agrair l'aportació dels jugadors que hi van contribuir, començant per Andrés Iniesta, del que va comentar que «quan torni del Japó tindrà altres tasques en el club de les que ja hem parlat».

Respecte a les noves incorporacions, Arthur, Lenglet i Malcom va comentar que «són jugadors joves i amb molta projecció que creiem que s'adaptaran molt bé i ràpidament a la nostra manera de jugar, i també va afegir que el fitxatge d'Arturo Vidal «aportarà experiència i equilibri a l'equip».

Pel que fa al mercat, el president va explicar que «seguirem atents, però sense imposar-nos cap obligació».