Alguns jugadors del Baxi Manresa van començar, ahir a la tarda, a passar les proves mèdiques per iniciar els entrenaments de pretemporada la setmana vinent. Aquest tràmit enguany es farà en diferents tongades, segons quan s'incorporin els jugadors, que serà esglaonat i culminarà dimecres amb la presentació oficial de l'equip a la Mútua Intercomarcal.

Així, les instal·lacions del CIMETIR de la Clínica Sant Josep van acollir, ahir a la tarda, les revisions mèdiques d'Álvaro Muñoz, Jordan Sakho i Gabriel Iffe Lundberg. Aquest matí serà el torn de Guillem Jou, Jakis Gintvainis i Pere Tomàs, i per a dilluns s'han deixat les de Justin Doellman i Ryan Toolson. Ara per ara, aquests són els jugadors de la primera plantilla, a l'espera que el club completi les incorporacions dels dos pivots que falten a la plantilla. Aquests poden arribar d'avui fins dimecres o el seu fitxatge es pot allargar fins ja iniciada la pretemporada. A més, Alex Renfroe probablement arribarà més tard, ja que està disputant la lliga de Puerto Rico.

D'altra banda, tres dels jugadors exteriors del club bagenc, Pere Tomàs, Álvaro Muñoz i Gabriel Lundberg, van dur a terme una de les primeres sessions de llançament al Nou Congost.