L'Avià va sumar el primer triomf de la pretemporada després de la derrota a Solsona (2-1) i l'empat a casa contra el Sallent (1-1). Els avianesos es van imposar 1-2 a un Joanenc que disputava el seu primer amistós de la preparació.

Els santjoanencs van dominar a la primera part, però els avianesos van gaudir de les millors ocasions. A la segona part, el primer en colpejar va ser l'Avià amb un gol d'Ivan Lianes al minut 68. En el minut 88, el Joanenc va empatar, però un minut més tard Sergi Vilalta va fer el definitiu 1-2.

D'altra banda, el Gimnàstic juvenil va caure derrotat al camp del Marianao Poblet de Sant Boi per 3-1, en un partit en què tots els gols van arribar a la segona part. L'equip local, que juga a Segona Catalana, va resoldre el partit amb tres gols consecutius a partir del minut 75. La diana dels manresans la va fer Èric Márquez.

Pel que fa a la resta d'amistosos, el Berga i el Solsona van empatar a zero, l'Organyà va perdre 0-3 contra l'Andorra, mentre que el Cardona va golejar el Capellades per 1-4.

Avui es disputaran quatre amistosos més. En primer lloc, el Martorell buscarà la segona victòria de la pretemporada amb la visita de la Montanyesa. El juvenil A del CE Manresa rebrà el Puig-reig. La jornada es completarà amb dos partits més. El Calaf rebrà el Tàrrega, i la Seu d'Urgell, el Carroi andorrà.