L'Igualada segueix sense conèixer la victòria aquesta pretemporada després de quatre partits disputats. El darrer davant el Manlleu, equip del grup 1 de Primera Catalana, mateixa lliga que disputa el conjunt igualadí.

Malgrat tot, el conjunt de Moha El Yaagoubi va oferir millors sensacions, encara que, tal com va passar en el partit de diumenge contra el Prat, se li va tornar a resistir el gol.

Els osonencs van entrar millor en el partit i al minut 8 ja guanyaven gràcies a un gol de Kako. L'extrem dretà va punxar una pilota dins l'àrea i va superar el porter igualadí amb un toc elegant.

El Manlleu va seguir insistint, mentre que a l'Igualada li costava entrar en joc. Al minut 19, els osonencs van tornar a avisar en una jugada mal defensada pels de l'Anoia, els quals van deixar un jugador local lliure de marca per rematar, però el xut va sortir desviat. Abans d'acabar la primera part, John va fer el segon de penal.

L'Igualada va presentar una cara totalment diferent a la segona part i va gaudir de les millors ocasions. La millor ocasió va ser un xut de Simón al travesser després d'una gran jugada de l'equip.

Al minut 80, els canvis dels dos entrenadors van tallar el ritme del partit. Tot i això, els igualadins van gaudir d'un penal al minut 83 que va ser aturat pel porter local.