La segona edició de la Copa Cor de Catalunya reunirà els millors equips del Bages, el Berguedà i el Solsonès en un torneig que pretén «consolidar-se després de l'èxit de l'any passat», confirmava el president de l'entitat organitzadora, el Futbol Club Joanenc, Francesc Pérez.

Així, Sant Joan de Vilatorrada serà l'escenari d'una competició d'estiu en què participaran sis equips de les tres comarques esmentades. Aquests equips es dividiran en dos grups de tres. En el primer grup hi haurà el Centre d'Esports Manresa, el Joanenc i el Solsona. En el segon grup, el Sallent, l'Avià i el Berga.

«És un torneig amb el qual pretenem agafar ritme, però també cobrir la necessitat de futbol que té la gent un cop s'apropa la temporada. I no hi ha millor manera de fer-ho que amb els millors clubs de casa nostra», explicava el president Pérez.

En aquest sentit, el delegat federatiu del Bages, el Berguedà i la Cerdanya, Arcadi Prat, afirmava a la presentació del torneig que «és un èxit que es faci a Sant Joan de Vilatorrada, un lloc on el seu futbol està triomfant els darrers anys perquè s'estan fent molt bé les coses».

Per la seva banda, Eduard Mata, regidor d'esports de l'Ajuntament santjoanenc, es va mostrar partidari de «potenciar més torneigs d'aquesta categoria perquè això ajuda que es pugui veure esport de nivell a Sant Joan de Vilatorrada».

La presentació d'aquest segon Cor de Catalunya es va dur a terme a l'Ajuntament de la vila santjoanenca. A banda d'Eduard Mata, Arcadi Prat i Francesc Pérez, també van assistir-hi el vicepresident del Joanenc, José Maria Yebenes, el vocal Jorge Corrales i el jugador del primer equip del Joanenc Alberto Criado.