La nedadora de Castellví de Rosanes Núria Marqués va afegir ahir el seu segon or a la col·lecció de quatre medalles en quatre proves que ja té en els europeus que es disputen a Dublín. L'esportista del Baix Nord va guanyar en una de les competicions que millor s'adapten a les seves característiques, els 200 metres estils.

Ahir es va beneficiar de la desqualificació de la nedadora que li va prendre les dues medalles d'or en els 100 lliures i els 100 papallona, Sarai Gascón, en les eliminatòries del matí. Així, va aconseguir la millor marca de les sèries i a la tarda va poder nedar pel carril número 4. La seva màxima rival va ser la britànica Toni Shaw, medallista en les tres proves anteriors, que va sortir forta i va passar el primer llarg amb un avantatge de 62 centèsimes sobre la catalana. Aquesta, però, va reaccionar en la prova d'esquena i va doblar amb 1.59 d'avantatge, una diferència que va saber mantenir fins al final. La segona posició va ser per a Shaw i tercera va ser la irlandesa Ellen Keane, a 5.63 segons.

Avui comença la fase final de la marató de Marquès amb una de les seves proves favorites, els 400 metres lliures, en què és la principal candidata a guanyar l'or.