El partit que havien de disputar ahir al vespre el Palamós i el CE Manresa, de preparació per a la lliga de Primera Catalana, es va suspendre per la negativa dels bagencs a acceptar les condicions de la junta directiva empordanesa, que volia cobrar 15 euros d'entrada als acompanyants de l'expedició manresana.

Així, a l'hora d'entrar al Nou Estadi de Palamós, es va voler cobrar una entrada al públic que havia viatjat amb l'equip, format per familiars i membres de la junta directiva blanc-i-vermella. Davant d'aquesta situació, totalment inèdita en partits d'aquest tipus, els manresans es van negar a disputar el partit i van decidir tornar cap a casa.

Segons sembla, la junta directiva del Palamós es troba en una situació complicada, amb una oposició que vol aconseguir que deixi el seu lloc i uns dirigents que s'hi neguen. No és l'única actuació d'aquest tipus que ha dut a terme darrerament el degà del futbol català i aquest fet, ahir, va provocar que el Manresa es plantés i no vulgués jugar el partit de pretemporada, amb la qual cosa arribarà més descansat al primer duel de la Copa Cor de Catalunya de demà a Sant Joan de Vilatorrada contra el Joanenc.

Avui, torn de la Copa Queralt

Pel que fa als partits d'avui, destaca el que enfrontarà el Berga i el Súria, corresponent a la Copa Queralt, que es posarà en marxa a partir de les 19 hores. Un altre torneig que es jugarà aquesta tarda és la Copa Pirineus, en la qual participaran la Seu d'Urgell, l'Orga-nyà, el Coll de Nargó, l'Oliana i el Tremp. El municipal Emili Vicente de la Seu acollirà, a partir de les 18 h, un triangular entre els tres primers, el vencedor dels quals passarà a la final, que es disputarà el diumenge 26 a Organyà. L'altre finalista sortirà del duel entre els dos últims.

Pel que fa a la resta d'amistosos d'avui, l'Igualada buscarà la primera victòria en el cinquè duel de pretemporada, al camp del Guissona (19 h). El Martorell disputarà el tercer amistós, contra el Sant Cugat, i l'Artés i el Sallent també es veuran les cares. Un altre equip que disputarà doble partit el cap de setmana serà el Castellbell, que rebrà el Castellterçol. La jornada es completarà amb el Cardona- Pobla de Claramunt, el Pirinaica- Can Trias i el Calaf-OAR Vic.