El pilot santfruitosenc David Checa, tricampió del món de resistència EWC, ha confirmat el seu fitxatge per l'equip francès SRC Kawasaki per disputar la propera temporada 2018-2019, el Mundial de Resistència, que s'iniciarà amb la Bol d'Or que se celebrarà al circuit Paul Ricard els propers dies 15 i 16 de setembre.

L'equip SRC Kawasaki, a més de David Checa, tindrà a les seves files dos pilots francesos. Es tracta de Randy de Puniet i Jerémy Guarnoni.

Fa dos mesos que el conjunt GMT-94 Yamaha, amb qui el pilot santfruitosenc va aconseguir tres campionats mundials (2003, 2014 i 2016-17) i cinc subcampionats, anunciava per sorpresa que deixava de participar en la resistència per passar al mundial de Supersport. Aleshores el tres pilots de l'equip, Checa, Canepa i Di Meglio van haver de buscar noves escuderies.

Nova escuderia

El primer va ser l'italià Niccolò Canepa, que ha passat a l'equip oficial YART (Yamaha Àustria Racing Team) amb Marvin Fritz i Broc Parkes. Després, el francès Mike Di Meglio, que s'integra en el nou campió del món FCC TSR Honda, on substituirà Alan Techer per formar amb Josh Hook i Freedy Foray. I ara és David Checa qui fitxa per l'equip Kawasaki.

David Checa deia que estava molt content amb el seu nou equip: «Comença una altra història. Tinc 38 anys, però estic il·lusionat d'iniciar aquesta nova aventura, amb la seguretat que la meva experiència pot aportar molt a l'equip». L'inici al Bol D'Or serà una bona oportunitat per comprovar l'acoblament a aquesta nova moto.