La pretemporada ja ha començat per a la majoria d'equips de la Lliga Endesa, sigui amb les primeres revisions mèdiques o amb les primeres sessions a la pista. Ahir, fins a nou equips, a banda del Baxi, van començar a rodar.

Els comptes de Twitter oficials dels clubs es van mostrar molt actius amb el retorn a la rutina de les seves plantilles. Una d'elles va ser el Saski Baskonia, que va realitzar les revisions mèdiques la setmana passada, i que ahir va fer el seu primer entrenament en pista.

D'altra banda, també es va posar en marxa amb els primers entrenaments el Divina Seguros Joventut de Badalona, que va realitzar la seva primera sessió en pista a l'Olímpic. Un altre equip que també va passar les revisions mèdiques i que ja es troba d'estada de pretemporada a la Vall d'Aran és el Movistar Estudiantes. L'equip madrileny va realitzar el primer entrenament en les instal·lacions del Palai de Gèu.

UCAM Múrcia, Delteco GBC i un molt renovat Tecnyconta Saragossa van fer ahir les primeres revisions mèdiques i començaran a treballar aquesta setmana, pensant ja en el Circuit Movistar. El mateix que el Cafés Candelas Breogán, que anunciava una setmana plena d'entrenaments per a la seva plantilla.

Per la seva banda, els dos equips canaris, Herbalife Gran Canaria i Iberostar Tenerife també es van posar en marxa amb les primeres sessions d'entrenaments en pista i al gimnàs.