El bon inici i el bon final de partit del Solsona va permetre a l'equip de Joan Corominas superar un cansat Joanenc que afrontava el seu segon partit de la Copa Cor de Catalunya, 22 hores després de cloure el primer.

L'ambició del Solsona va sorprendre els amfitrions en l'inici del partit. A més, a la seva primera arribada a porteria, els de Joan Corominas es van avançar a l'electrònic en executar amb mestria per part d'Abdelkader la primera falta comesa pels bagencs.

Els solsonins van mantenir la seva ofensiva fins al minut 20 i Serra al minut nou va evitar mals majors en tallar una enverinada centrada de Lorca a Tripiana. Dues rematades de cap, la primera de Charly al minut 29 i la segona de Valentín al 39, en jugades a pilota aturada, van ser les aproximacions més perilloses del Joanenc.

Sergi Gómez va ser l'autèntic revulsiu dels bagencs a la represa. Les seves incursions verticals per la dreta van fer molt mal a la defensa solsonina. El menut extrem, aprofitant el refús d'un defensa, va superar Barcons amb un xut ras i creuat des de l'àrea de penal. Gómez va disposar d'una ocasió per donar la volta al marcador en rematar una centrada des de la línia de fons, que va sortir fregant el travesser al minut 72.

A les acaballes del partit, Pau Tripiana va disposar de dues ocasions abans que Ioan-Andrei, gràcies a un bon canvi de joc, encarés en solitari Asier i el superés amb una vaselina.