Paula Fernández s'ha quedat amb la mel als llavis després de caure a la gran final del Mundial sub-20 de França contra el Japó. El conjunt asiàtic s'ha venjat així de la derrota a la fase de grups contra el combinat estatal de Pedro López. Malgrat tot, Fernández (que ha jugat uns 20 minuts) i les jugadores de la selecció han realitzat un gran campionat i han assolit una medalla de plata que deixa un regust molt dolç.

El Japó ha acabat amb el somni de les espanyoles, però aquestes han caigut lluitant fins al final. Les noies de López han estat millors a la primera part fins al minut 38, moment en què el Japó ha començat a carburar gràcies al gol de Miyazawa, amb un xut llunyà.

La segona meitat ha començat amb un guió similar, i ha estat Japó qui ha colpejat de nou, mitjançant una bona definició de Takarada al minut 57. Pocs minuts després, Nagano ha posat un 3-0 dolorós al marcador, però Espanya ha mantingut l'actitud per marcar el 3-1, obra de Candela Andújar, però ja no ha estat capaç d'ajustar més el resultat.

Anglaterra, bronze als penals

El combinat d’Anglaterra sub-20 s'ha proclamat medallista de bronze al Mundial de França després de vèncer precisament l'amfitriona a la tanda de penals (2-4). El matx ha finalitzat en empat a un i, després d'una pròrroga molt emocionant, el duel s'ha decidit des de la pena màxima. En la primera part del partit ja s'ha demostrat la igualtat entre ambdues seleccions.

Els gols han arribat a la segona part. De fet, només començar la represa, Stenway ha marcat el primer amb un xut des de la frontal que ha enganyat la portera francesa. Les locals han reaccionat i han amenaçat diverses vegades la porteria anglesa. L'empat ha arribat de penal mitjançant Laurent.