El ciclista navassenc Jordi Simón (Burgos BH) va ser un dels homes més actius en la tercera etapa de la Vuelta a Espanya, entre Mijas i Alhaurín de la Torre. El cor-redor va entrar en el principal grup d'escapats i va protagonitzar dos atacs. Al final, però, va ser interceptat a deu quilòmetres per al final d'una etapa resolta a l'esprint i guanyada per l'italià Elia Viviani.

L'escapada del dia va ser protagonitzada per Simón, Nans Peters (Ag2r-La Mondiale), Pierre Rolland (Education First-Drapac), Antonio Molina (Caja Rural-Seguros RGA), Héctor Sáez (Euskadi-Murias) i Luis Ángel Maté (Cofidis). Des del pilot van atacar Alexis Gougeard (Ag2R La Mondiale), Lukas Pöstlberger (Bora-hansgrohe), Jelle Wallays i Victor Campenaerts (Lotto-Soudal), que van arribar al grup de davant.

Aleshores, un combatiu Simón ha protagonitzat dos durs atacs. El navassenc va ser interceptat a deu quilòmetres per al final. Finalment, no es va poder evitar l'esprint resolt a favor de Viviani (Quick Step), que va superar Giacomo Nizzolo (Trek) i Peter Sagan (Bora-Hansgrohe).