El Manresa Futbol Sala farà la seva presentació aquest vespre (a partir de les 20.30 hores) al Pujolet en el marc de la 40a edició del Trofeu Les Codines, que l'enfrontarà a l'actual campió de lliga de segona divisió, El Pozo Ciudad de Murcia. Els murcians van obtenir el títol amb 61 punts, un per sobre del Valdepeñas, mentre que el FC Barcelona Lassa B va ser tercer i el Burela, quart. Evidentment, no van poder obtenir l'ascens en ser filial d'El Pozo Murcia. Els aficionats tindran l'entrada gratuïta a l'instal·lació manresana.

El conjunt bagenc intentarà donar la sorpresa davant el seu poderós adversari i guanyar un trofeu que no s'endú des del 2012, quan va superar el Cover Premià. En les últimes 5 edicions, els manresans van caure contra l'Uruguay Tenerife (2013), el Palma Futsal (2014), el Catgas Energia (2015), el Futbol Club Barcelona B (2016) i el Deportivo Puertollano (2017). L'entitat presentarà una formació amb moltes novetats, després d'una remodelació important de la plantilla, amb jugadors joves que s'han recuperat sota el lema «Essència Manresa». Aquest ha estat l'esperit de la nova junta i part tècnica del club, que ha aconseguit tornar a tenir un ampli nombre de jugadors de la casa.

Els manresans recuperen Tanti

L'última incorporació d'aquestes característiques ha estat la d'Oriol Tantiñà, també conegut com a Tanti. El jugador de 22 anys de Castellcir va cobrir les tres temporades al juvenil nacional manresà i dues al primer equip de l'entitat, a Segona Divisió B. Curiosament, Tanti és qui va marcar el gol 4.000 de la història del club, en un partit jugat a Martorell fa unes temporades. Tanti lluirà el dorsal 9, el que va portar Josan durant moltes temporades.

Precisament Josan ha demanat la baixa al club per tal d'optar a marxar a un altre conjunt, però a hores d'ara aquest tema encara està sobre la taula de la directiva manresana per resoldre, ja que el jugador té firmada una temporada més de contracte amb el club bagenc.