El ciclista francès Nacer Bouhanni (Cofidis) es va imposar a l'esprint en la sisena etapa de la Vuelta a Espanya, de 155,7 quilòmetres de recorregut amb final a San Javier. En una jornada plana i propícia per a una arribada massiva, el velocista gal va ser el més ràpid en els metres finals i va superar l'holandès Danny van Poppel (LottoNL-Jumbo), que va finalitzar segon, i l'italià Elia Viviani (Quick-Step), que va acabar en la tercera posició. D'aquesta manera, Bouhanni aconsegueix la primera victòria en una cursa important des de la Volta a Catalunya del 2017. Per la seva banda, el corredor navassenc Jordi Simón (Burgos-BH) va ocupar la posició 115, a tres minuts i cinc segons de Bouhanni.

En una jornada teòricament de transició, el francès Rudy Molard (Groupama-FDJ) va mantenir el mallot vermell de líder, però dos dels favorits al triomf final, l'holandès Wilco Kelderman (Sunweb), fins ahir sisè, i el francès Thibaut Pinot, company d'equip de Molard, van cedir 1 minut i 44 segons sobre el grup principal després de quedar-se tallats per culpa del fort vent que va bufar en el tram final de l'etapa. A la classificació general, Molard manté 41 segons d'avantatge sobre el polonès Michal Kwiatkowski (Sky), que és segon, i 48 respecte a l'alemany Emanuel Buchmann (Bora), tercer. Simón baixa cinc llocs més i ara és 155è, a 46:16 de Molard.

Avui es disputarà la setena etapa de la Vuelta, que tindrà un total de 185,7 quilòmetres entre les localitats de Puerto Lumbreras i Pozo Alcón. El recorregut serà majoritàriament pla, però l'Alto de Ceal, un port de tercera categoria i que es troba a només dotze quilòmetres de la línia d'arribada, podria ser un punt d'inflexió per la possible escapada o arribada massiva.