L'ACB va fer públics ahir els horaris de la primera jornada de la Lliga Endesa, que s'estendrà en quatre dies de durada, entre dijous, 27 de setembre, i diumenge, 30 del mateix mes. El Baxi Manresa jugarà el seu primer duel aquest darrer dia, diumenge, 30, a les 12.30 hores al WiZink Center de Madrid contra el Movistar Estudiantes.

En aquesta primera jornada, els horaris són els següents: dijous, dia 27, només es disputa el Barça Lassa-Herbalife Gran Canària (21.30 hores); divendres, 28, el MoraBanc Andorra-UCAM Múrcia (19.15 h) i l'Unicaja-València (21.30 h); dissabte, 29, es disputaran el Kirolbet Baskonia-Tecnyconta Saragossa (18.15 h) i el Monbus Obradoiro-San Pablo Burgos (20.30 h). Finalment, el diumenge, a més del partit del Baxi, es disputaran, a la mateixa hora, el Delteco GBC-Montakit Fuenlabrada; Cafés Candelas Breogán-Divina Seguros Joventut (17 h) i el Reial Madrid-Iberostar Tenerife (19.15 h).

Avui, l'ACB farà públics tots els dies i horaris en què es disputaran els partits de la primera volta de la lliga, un fet novedós en la història de la competició.