El ciclista italià Elia Viviani (Quick-Step Floors) va guanyar la desena etapa de la Vuelta a Espanya, disputada entre Salamanca i Bermillo de Sayago sobre 177 quilòmetres, a l'imposar-se en un esprint massiu a Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) i Giacomo Nizzolo (Trek-Segafredo), amb Simon Yates (Mitchelton-Scott) com a líder.

Per la seva banda, el navassenc Jordi Simón va ser vintè, entrant en el mateix temps que el vencedor Viviani. A la general, Simón va guanyar tres posicions i se situa en el lloc 107.

El velocista del Quick-Step Floors segueix demostrant el seu gran estat de forma, en la que ell mateix considera, la seva millor temporada, amb 16 triomfs en el seu haver fins al moment. Sense rotondes ni altres zones perilloses, la lluita va ser neta i el mà a mà entre el campió italià i el campió del món va caure del costat de l'italià.

No va ser plàcida l'arribada pel que fa a atacs, ja que, l'equip belga va haver de neutralitzar un potent intent en solitari de l'austríac Lukas Pöstlberger (Bora-Hansgrohe) just sota la pancarta de l'últim quilòmetre.

Fora de la lluita pel triomf d'etapa, va destacar el gran nombre de punxades que van patir els integrants del grup en els últims 20 quilòmetres. El destí va voler que 3 caps de files com Nairo Quintana (Movistar), Wilco Kelderman (Sunweb) i el líder de la general Simon Yates (Mitchelton-Scott) patissin aquestes punxades.