El cardoní Pere Marsinyach (Foment Cardoní) es va proclamar campió d'Europa per segona temporada seguida, en la competició que es va dur a terme a l'arxipèlag portuguès de les Açores.

Marsinyach va tenir una actuació apoteòsica, que va ser premiada amb un 10, cinc 9,9 i un 9,8 en la nota B i tres 9,7 pels jutges, i es va penjar el seu segon or consecutiu, després del que va guanyar l'any passat a Roana (Itàlia). El cardoní va obtenir una puntuació de 547.500 i va superar els italians Michele Sica, que va ser segon amb 518.700, i Giuseppe Marco Giustino, tercer amb 514.400. Per la seva banda, Llorenç Álvarez, del CPA Ripollet, i Sergio Canales, que és madrileny però pertany a la Federació Catalana de Patinatge perquè competeix per al Reus Deportiu, van ser sisè i setè, amb puntuacions de 506.400 i 495.200, respectivament.

En la categoria sènior femenina, Carla Escrich, del CPA Caldes d'Estrach, va obtenir una medalla de bronze molt lluitada, mentre que Sara Castillo, del CP Parets, va ser vuitena. Finalment, Artur Balagué i Elisenda Prat, del CPA Olot, van acabar tercers en parelles d'artístic, i Marina Gibaja va finalitzar desena en Solo Danza sènior femení.