Després de vèncer en el primer partit de lliga, Joanenc, Berga, Martorell i Organyà afronten demà el repte de ratificar amb un segon triomf un bon inici de curs.

El Joanenc, de Marc Viladrich, líder del grup 4 de Segona Catalana, va sorprendre en el debut golejant de forma inapel·lable el Roda de Ter (6 a 0). Els bagencs es desplacçaran diumenge al complex esportiu Olímpia de Sabadell per enfrontar-se al filial arlequinat, de Pablo Becerril (12 h). Els sabadellencs van iniciar la competició perdent a Cardedeu (1 a 0).

Al mateix grup, el Berga de Joan Prat també va protagonitzar una llustrosa estrena remuntant a Ripollet un marcador advers amb dos gols de Joan Noguera. Diumenge a la tarda, a dos quarts de cinc, els de la capital del Berguedà rebran el Vic Riuprimer, que es va imposar al Castellar per 2 a 1.

El Sallent va ser l'únic equip d'aquest grup que va començar la lliga encaixant una derrota, a Caldes de Montbui (2 a 0). El club va fer públic ahir el fitxatge del davanter César Andrés Caicedo, jugador que ha fet la pretemporada amb el Manresa. El golejador debutarà davant l'afició blaugrana, diumenge, a les quatre, en el matx que enfrontarà els de Jesús Pelfort amb el Cardedeu. Un al·licient per al públic i un bon argument per signar el primer triomf.

Al grup 3, el Martorell, d'Albert Nualart, pot confirmar diumenge (12 h), al Municipal Torrents dels Llops, que opta a ser l'equip revelació davant el Sant Quirze. Dos gols d'Abderrahime Haddouch van permetre als del Baix Llobregat tornar a Segona Catalana amb un triomf de prestigi al Prat.

Per últim, al grup 5, l'Organyà es desplaça a Térmens, diumenge, per mesurar-se als de la Noguera (17.30 h). Els de Josep Maria Espot van guanyar el Palau d'Anglesola en l'estrena, l'oponent del Solsona de Joan Corominas, al Pla d'Urgell, des de mitja hora abans.