Espanya inicia avui el seu camí a la Lliga de les Nacions amb una complicada visita a Anglaterra (20.45 hores, La 1), en el que significarà el debut de Luis Enrique a la banqueta del combinat estatal. L'asturià ha entrat amb ganes de canvis. Segons va admetre ahir en la roda de premsa prèvia, pretén que «deixem de ser previsibles», però sense renunciar a atacar, la senya d'identitat del combinat hispà en l'última dècada, amb èxits que s'han vist interromputs en els darrers grans torneigs de seleccions.

De l'equip que sortirà avui a Londres, pot destacar l'entrada de Marcos Alonso i Morata, que no van ser a la llista de convocats de Julen Lopetegui per a l'últim Mundial. De Gea continuarà a la porteria, tot i el desastrós campionat realitzat, i el dubte pot estar en l'acompanyant de Ramos en el centre de la defensa, tot i que Albiol va guanyant terreny a Nacho des de fa dies.

Ahir, Luis Enrique va explicar que «intentarem tenir la pilota, generar més que el rival, fer una pressió el més alta possible i fer un gran partit. Dominar les fases del joc i llavors ja veurem si trobem espais. Volem ser agressius».

L'entrenador hispà va explicar que «haver estat una selecció referent durant l'última dècada ha fet que tots coneixin Espanya. Sabem què significa evolucionar, i en això estem. Cal fer-ho i deixar de ser previsibles».

Per la seva banda, el capità, Sergio Ramos, va explicar que la presa de contacte amb el tècnic «ha estat immillorable. A Luis Enrique i a mi ens uneix un mateix objectiu, portar la selecció el més amunt possible».