L'italià Andrea Dovizioso (Ducati Desmosedici GP18) ha aconseguit la victòria en el Gran Premi de San Marino de MotoGP que es'ha disputat al circuit "Marco Simoncelli" de Misano Adriàtic, en què l'espanyol Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V ), segon, ha augmentat el seu avantatge en la classificació provisional del mundial.

Amb Dovizioso destacat, Marc Márquez i Jorge Lorenzo han protagonitzat una espectacular batalla a la segona part de la cursa per la segona posició de la cursa pilot de San Marino, que al final s'ha decantat del costat del de Repsol Honda en patir una caiguda en el revolt vuit a menys de dues voltes per al final.

Amb la segona plaça Marc Márquez augmenta el seu avantatge en la provisional del mundial dels 59 punts amb què va arribar a Misano Adriàtic fins als 68 respecte a Andrea Dovizioso, que desbanca de la segona posició al seu compatriota Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1) , que només ha pogut ser setè en "la seva" carrera.

Moto2

L'italià Francesco Bagnaia (Kalex) ha aconseguit la seva sisena victòria de la temporada en vèncer aquest diumenge al Gran Premi de San Marino de Moto2 al circuit "Marco Simoncelli" de Misano Adriàtic.

Bangaia ha quedat per davant del portuguès Miguel Oliveira (KTM) i de l'alemany Marcel Schrotter (Kalex).

Dalla Porta guanya a la categoria de Moto3

L'italià Lorenzo Dalla Porta (Honda) ha obtingut la seva primera victòria en el mundial de motociclisme a imposar-se, per només 58 mil·lèsimes de segon, al Gran Premi de San Marino de Moto3 al circuit "Marco Simoncelli" de la localitat italiana de Misano Adriàtic .

Jorge Martín, que ha aconseguit una més que treballada segona plaça i ha vist com el fins ara líder del mundial, l'italià Marco Bezzecchi (KTM) s'anava per terra a poc més d'una volta per al final, recupera la primera posició en la classificació provisional del mundial.

A l'apagar-se el semàfor, l'argentí Gabriel Rodrigo (KTM) ha sorprès al líder d'entrenaments, Jorge Martín (Honda), que ha enfilat el primer revolt a la segona posició, encara que el seu propi company d'equip, l'italià Fabio di Giannantonio ja li havia guanyat la posició.

En la següent corba Di Giannantonio s'ha posat per davant d'ell, mentre el líder del mundial, l'italià Marco Bezzecchi (KTM) ha passat de la sisena a la tercera plaça abans de concloure el primer gir de carrera.

Di Giannantonio ha finalitzat líder la volta inicial, perseguit per Rodrigo, Bezzecchi i Martín, amb Jaume Masiá (KTM) en la sisena plaça, mentre que Alonso López (Estrella Galicia 0'0 Honda), que ha recuperat des del final de la formació de sortida fins a la vintè tercera plaça, s'ha anat per terra al revolt 6 sense possibilitat de continuar.

Com tampoc la han tingut molts dels que s'han vist involucrats en una multitudinària a l'entrada a la recta de meta, on Jaume Masiá (KTM)ha caigut i els que venien per darrere, Aaron Canet (Estrella Galícia 0'0 Honda), Enea Bastianini (Honda), Niccolo Bulega (KTM) i Ayumu Sasaki (Honda), no han pogut evitar-ho i han acabat tots ells per terra.