Malgrat la derrota en la jornada anterior, el Gironella va demostrar la seva superioritat en un partit arriscat contra el Pare Ignasi Puig.

Durant els primers minuts, Gassama va dur a terme el gol que va determinar l'inici del partit a favor del barri del Xup. Tot i que semblava que l'equip visitant dominaria el matx, Castaño, del Gironella, marcaria abans de la mitja hora de partit el gol que va mantenir l'equip local com a superior tota la primera part.

El segon gol del Gironella efectuat per Santmartí de penal i el tercer per Safont (3-1) van permetre mantenir el domini del partit fins al final de la primera part.

Durant la segona part el Gironella va perdre el control del partit i el Pare Ignasi Puig va poder efectuar la seva contraofensa. David Escalada va marcar el segon gol dels de Manresa i el canvi d'aquest jugador per Rbii al minut 67 va comportar l'empat 3-3.

La baixada d'intensitat del Gironella no es va tornar a remuntar fins al final del partit. Al minut 88 Uribe va marcar el gol decisiu dels blanc-i-grocs, fet que va implicar els tres punts en una jornada en la qual el Gironella va jugar amb foc.