11 de setembre de 2018
11.09.2018
ATLETISME

Un plafó amb el nom de tots vencedors presidirà el 30è Cros de l'Ametlla de Merola

En la participació destaca la reaparició de Pol Guillén, un dels guanyadors d´aquesta tradicional prova

11.09.2018 | 19:16
Imatge de l´edició de l´any passat del Cros de l´Ametlla de Merola

Edició especial la que es viurà aquest diumenge del Cros de l´Ametlla de Merola. I és que aquesta tradicional cursa compleix enguany la seva trentena edició. Per això, els organitzadors han preparat un acte molt especial, la inauguració d´una plafó a la zona d´arribada amb el nom dels guanyadors de les 29 edicions celebrades fins ara, amb la idea d´anar-hi gravant cada any els nous vencedors.

Per fer més lluïda aquesta inauguració del plafó, els organitzadors, capitanejats per Arcadi Alibés,han contactat amb la majoria de primers classificats perquè puguin participar de l´acte. Entre ells, han confirmat la seva presència, el plusmarquista de la prova, Javier Cortés Huete, i l´atleta que més vegades l´ha guanyada, Benito Ojeda, o un altre vell conegut, Josep Maria Roselló. Igualment, hi seran la parella navarclina Rosa Morató i Pol Guillén. Cal dir que entre les 29 edicions hi ha hagut 30 guanyadors diferents, 19 homes i 11 dones.

En el cas del Pol Guillén, fins i tot reapareixerà en aquest Cros de l´Ametlla de Merola. Qui no podrà ser-hi és la Txell Calduch doncs l´operen aquesta setmana. Alguns altres exvencedors també compten participar a la cursa d´enguany. S´han inscrit també Ibrahim Ezzaydoune, que intentarà repetir la victòria de l´any passat, i Laia Andeu, que va guanyar el 2016.Malgrat la coincidència amb la Cursa de la Mercè, a Barcelona, les inscripcions van força bé i es poden realitzar a la web:cxcrossametllademerola.cat. Els participants podran escollir entre fer una volta (5 km) o dues (10 km). la sortida es donarà a les 10.15 h.

També hi haurà curses per als més petits, de 600 metres per als benjamins (9.30 h), de 1.200 metres per als alevins (9.35 h), i de 2.400 metres per als infantils (9.35

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga