Per segona temporada seguida, el Futbol Club Joanenc serà l'amfitrió del setè torneig benèfic del Bages de futbol base, organitzat per l'empresa bagenca E-Sports. Així, un total de 16 equips en la categoria benjamí i de 18 en la categoria aleví competiran aquest cap de setmana al Camp de Futbol Municipal de Sant Joan de Vilator-rada.

Demà, a partir de les nou del matí, serà el torn de la categoria benjamí, i diumenge, des de la mateixa hora, de l'aleví. L'entrega de trofeus és prevista, en els dos casos, a les cinc de la tarda. La finalitat d'aquest torneig és la de recaptar aliments per a la gent necessitada del poble. Així, cada jugador haurà d'aportar 1 kg d'aliments com a inscripció. Els familiars i els aficionats també estan convidats a fer-hi la seva aportació d'aliments bàsics.

Es tracta d'una iniciativa impulsada per Oriol Hontangas i Xavier Martos, directors d'E-Sports i que tenen el suport i la col·laboració de la delegació de la Federació Catalana de Futbol i de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, que va agafar el relleu de l'any passat del Minorisa com a amfitrió del torneig.

La presentació del torneig es va fer dimecres passat a l'Ajuntament de la vila bagenca amb la presència dels dos directors d'E-Sports, del president del Joanenc, Francesc Pérez, i del regidor d'esports de l'Ajuntament, Eduard Mata.

Enguany, la qualitat dels equips també serà superior. I és que l'organització ha aconseguit la participació d'equips referents en el futbol base català, com el Barça, la Damm, el Cornellà, el Girona o el Lleida, entre d'altres, distribuïts en dues categories.