El corredor navassenc Jordi Simón (Burgos BH) continua ingressat a l'UCI de l'Hospital de Cruces de Bilbao «amb pronòstic reservat», després de l'aparatosa caiguda que va patir dimecres durant la dissetena etapa de la Vuelta a Espanya amb final a la muntanya Oiz. A la part final de la prova, quan anava a la cua del gran grup, va xocar amb el cotxe de l'equip Katusha i es va donar un cop amb ela bar-rera de seguretat.

Com a conseqüència de l'impacte, va patir un politraumatisme amb fractures costals múltiples (cinc arcs costals), una contusió pulmonar, un hemopneumotòrax i una fractura d'ambdós omòplats. Segons va informar el seu equip, Simón es troba «estable dins de la gravetat del quadre» i «la seva evolució és favorable, amb bon control del dolor». El proper comunicat sobre l'estat de salut del de Navàs es difondrà «amb informe mèdic en 24 hores, excepte complicacions».

«El Jordi anava a la cua del pilot, pujant i va xocar amb un cotxe de Katusha. No sabem què va provocar el cop», va assegurar el mànager general del Burgos BH, Julio Andrés Izquierdo, sobre com es va produir l'accident.

Segons va informar el diari de Burgos, el navassenc romandrà les properes 48h a la UCI de l'Hospital Cruces de Bilbao i esta conscient, segons el propi doctor.

En el moment d'abandonar la Vuelta, Simón era 137è a la classificació general i es trobava a 3.24.41 hores del líder, el britànic Simon Yates.